Novice

Microsoft in Cisco bosta skupaj izboljševala SD-WAN in povezljivost v oblaku

Velika podjetja se povezujejo...

Medtem ko internet zaradi stroškov in razpoložljivosti postaja (oz. je že postal) najboljši način povezovanja, pa na drugi strani ne nudi dovolj varnosti, doslednosti in tradicionalne WAN povezljivosti, ki jo zahtevajo IT podjetja. Zaradi tega so podjetja začela uvajati SD-WAN tehnologijo, da bi lahko varno povezali sedež podjetja, podružnice in centre podatkov z uporabo modela porazdeljene povezljivosti v oblak, ki optimizira dostop do oblačnih aplikacij.

 

Pri podjetju Cisco so v zadnjih letih zaznali izjemno rast njihove varne rešitve v oblaku SD-WAN, saj so stranke pozitivno sprejele prožnost, varnost in razširljivost te rešitve. Stranke lahko s Cisco SD-WAN hitro vzpostavijo SD-WAN "fabric", ki bo povezoval podatkovne centre, podružnice, kampuse in ko-lokacije, hkrati pa izboljševala hitrost, varnost in učinkovitost omrežja. Najboljša SD-WAN arhitektura pa zagotovljena s tesnimi partnerstvi vodilnih ponudnikov storitev v oblaku.

 

Cisco in Microsoft, Microsoft in Cisco

 

Cisco in Microsoft širita partnerstvo z namenom izboljšanja omrežne povezljivosti z aplikacijami v oblaku, uporabniške izkušnje in omogočanja neposrednega dostopa do interneta zaupanja vrednim aplikacijam, kot je recimo Office 365, strankam pa želijo omogočiti tudi uporabo Azure Virtual WAN za usmerjanje in zavarovanje prometa.

 

Skupaj bosta podjetji strankam pomagali izboljšati povezljivost od podružnic do Microsofta z integracijo Cisco SD-WAN z Microsoft Azure Virtual WAN in Office 365, ki bo omogočila neovirano razširitev WAN-a na Azure in vzporedno optimizirala Office 365 izkušnjo.

 

ciscomicrosoft

 

Cisco je lani napovedal izboljšanje zmogljivosti aplikacij pri povezovanju Cisco SD-WAN z Office 365 za 40%. Ta rešitev usmerja promet Office 365 od stranke do najbližje Microsoftove omrežne točke po najbolj optimalni poti, najpogosteje mimo korporacijskih podatkovnih centrov, kar drastično izboljša uporabniško izkušnjo.

 

Pred kratkim pa je na plan pricurjala vest o nameri razvoja novih zmogljivosti, ki bodo omogočale IT-ju brezhibnim direktnim povezovanje podružnic z Azure Virtual WAN z uporabo Cisco SD-WAN, ki gostuje v Azure-u.

 

Cisco SD-WAN se bo še globlje integriral z Office 365 in prepuščal vpogled v aplikacije, kar bo omogočilo učinkovitejše upravljanje optimalnih mrežnih poti in še izboljšalo uporabniško izkušnjo.

 

Medtem, ko podjetja modernizirajo svoja omrežja s programsko opredeljenim WAN-om za podporo v oblaku temelječe digitalne preobrazbe, pri Microsoftu navdušujejo s poglabljanjem v partnerstvo s Cisco-m za integracijo Cisco SD-WAN, Azure Virtual WAN in Office 365.

 

Velika podjetja se povezujejo, zaradi tega se pišejo tudi velike zgodbe.

Microsoft in Cisco bosta skupaj izboljševala SD-WAN in povezljivost v oblaku