X

Pionirji zaščite elektronske pošte z umetno inteligenco.

Vade Secure je vodilno podjetje na področju zaščite elektronske pošte.

Varnostni sistem, ki je namebnjen zaščiti elektronske pošte deluje v obliki prehoda (GW) in rešuje vse vrste potencialnih zlorab, ki lahko doletijo uporabnika.

PHISHING

Blokira dinamične phishing napade v trenutku klika.

Rešitev

SPEAR PHISHING

Blokirajte usmerjeno lažno predstavljanje in kompromisne napade po e-pošti.

Rešitev

MALWARE

Blokirajte težko zaznavne in polimorfne napade s škodljivo programsko opremo.

Rešitev

Vade Secure za Microsoft 365. Integrirana e-poštna zaščita za Microsoft 365, ki temelji na programskih vmesnikih.

Varnostne možnosti paketa Microsoft 365 (npr. EOP) sicer pokrijejo večino neželene pošte in znanih groženj, toda organizacije in podjetja potrebujejo dodatno zaščito pred neznanimi dinamičnimi grožnjami. Zato podjetje Gartner napoveduje, da bo do l. 2020 50 % uporabnikov paketa Microsoft 365 prešlo na zunanje ponudnike rešitev.

Preberite več

Vade Secure Cloud je v celoti prilagojena rešitev, ki se ves čas posodablja in izboljšuje.

Vade Secure Cloud je v celoti prilagojena rešitev, ki se ves čas posodablja in izboljšuje. Rešitev prinaša pomembne izboljšave na področju varnosti in uporabniške izkušnje. Zagotovljena je takojšnja zaščita pred neželeno pošto, direktorskimi prevarami, lažnimi predstavljanji in zlonamerno programsko kodo. Dodatno pa se zaščita nanaša tudi na neprednostno in motečo e-pošto, kot so novičniki in oglasna sporočila.

Preberite več

Zaščita e-pošte s prehodomo.

Napredni e-poštni filter Vade Secure, ki se osredotoča na vsebino in kontekst, uporablja strojno učenje in umetno inteligenco (AI) za zagotavljanje zaščite pred vsemi grožnjami, vključno z grožnjami ničtega dne. Zaščita deluje že ob prvem napadu. Storitev Vade Secure Gateway vam omogoča ohranjanje nadzora nad vašo infrastrukturo in hkrati omogoča zaščito pred vsemi e-poštnimi napadi.

Preberite več

Kontaktirajte nas

Imate vprašanje? Pišite nam in odgovorili vam bomo v najkrajšem času.

  • *
  • *