X

Pridobite več iz svojih podatkov.

Kaj pa sploh ponuja Pure Storage? Moderno podatkovno izkušnjo!

Sodobna podatkovna izkušnja podjetja Pure zagotavlja vse storitve shranjevanja, ki jih potrebujete. Omogočite napajanje podatkovnih baz, VM-jev, vsebovalnikov, analitike in aplikacij z All-Flash tehnologijo. Pospešite zmogljivost in razpoložljivost shranjevanja.

Evergreen.

Kraj, kjer se nahajajo napredno misleča podjetja in organizacije. Evergreen je dom inovacij, hitrosti in trajnosti. Tu lahko moč All-Flash tehnologije zlahka povečuje konkurenčno prednost.

OPTIMIZIRAJTE

Pospešite delovanje kritičnih aplikacij, odstranite silose podatkov in odpravite zapletenost starejše infrastrukture. Zgradite sodobno izkušnjo s podatki, ki prinaša zanesljivost in avtomatizacijo podjetja, brez ogrožanja inovacij. Optimizirajte svoje oblakovno okolje z vodilno avtomatizacijo, učinkovitostjo in Evergreen prihranki.

Začnite optimizirati

OKREPITE DevOps

Pospešite trženje in povečajte produktivnost razvijalcev. Omogočite samopostrežno in takoj dostopno okolje za razvijalce in zagotovite, da razvijalci uporabljajo najnovejše podatke o proizvodnji. Zaženite sodobne DevOps in celoten CI / CD pipeline, ki ga poganjajo VM-ji ali kontejnerji - na enostavni in hitri (all-flash) podlagi.

Okrepitev za razvijalce

SPREMLJAJTE

Spremljajte analitiko prihodnosti že danes. V realnem času odkrijte skrite vpoglede v svoje podatke z množico vzporednih zmogljivosti, bogatim naborom podatkov in v realnem času. Namesto 10-ih različnih silosov podatkov omogočite elastičen obseg in široko izmenjavo podatkov za vse: AI, strojno učenje in druge sodobne pristope k analitiki.

Raziščite analitiko

Pure Storage spremeni podatke v inteligenco in prednost.

Nov svet podatkov predstavlja priložnost in izziv. Podatki, ki so v skupni rabi, kadar in kjer je potrebno, so gonilo vrednosti. Spreminjanje podatkov v vrednost s pomočjo sodobne podatkovne izkušnje z ljudmi, kraji in oblaki.

FlashBlade. Razširljivo skladiščenje sodobnih podatkov. Podatki danes predstavljajo veliko vrednost za podjetja. Vendar počasni in zapleteni sistemi za shranjevanje pogosto preprečujejo uporabo podatkov. FlashBlade je najnaprednejša platforma za shranjevanje podatkov v industriji doslej, vozlišče podatkov, zgrajeno za kosolidacijo podatkovnih silosov, kot so varnostne naprave in podatkovna jezera. Za pospeševanje jutrišnjih odkritij in spoznanj.

Preberite več

FlashArray. Pospešena skupna shramba za vsako delovno obremenitev.

Pure Storage Flash Array // X je vodilna flash shramba. Predstavlja nov razred - pospešena shramba v skupni rabi in prinaša velike preboje v zmogljivosti, preprostosti in konsolidaciji

Preberite več

1. Preučite vaše potrebe

Povežite se z našimi strokovnjaki in preučite vaše potrebe po kapaciteti shranjevalnega prostora.

2. Preizkusite Pure

S pomočjo hitre namestitve spletnega testnega okolja si poglejte, kako deluje Pure.

3. Migrirajte v Pure

Kontaktirajte nas. Skupaj bomo preučili možnosti in poiskali najbolj optimalno rešitev za vas.

Pure Storage se že nekaj let uvršča med vodilne v Gartnerjevem magičnem kvadrantu, saj svojo vizijo dosledno izpolnjujejo. Preberite poročilo o Magičnem kvadrantu za 2019.

Pridobite poročilo

Kontaktirajte nas

Imate vprašanje? Pišite nam in odgovorili vam bomo v najkrajšem času.

  • *
  • *