X
  • Blog GOV-IS


    Izbrane zanimivosti, novice in novitete.

    Blog GOV-IS

Blog

Po dooolgem dopustu se vrneš v pisarno, kjer te čaka kup neodgovorjenih mailov, zapisnikov sestankov, … [Pozdravljen Copilot. Mi lahko prosim strneš neodgovorjene emaile in izluščiš pomembne. Skrajšaj zapisnike sestankov in jih prosim povzemi. Hvala.]
Tokrat predstavljamo razmišljanje Mike-a Spisak-a, tehničnega direktorja pri Unit42 (Palo Alto Networks), o rabi umetne inteligence kot pomočnika pri izvajanju kibernetske varnosti.
Kako lahko pridobite napredni antivirus, DNS zaščito v oblaku, VPN zaščito, ..., v lično zapakirani škatli rešitev za kibernetsko varnost?
Cisco Advanced Malware Protection for Endpoints (AMP4E) je napredna antivirusna rešitev nove generacije, ki vključuje EDR (endpoint detection and response), integrirane pa so tudi prednosti XDR (extended detection and response) rešitev.
Nadgradili smo Cisco status - postali smo Premier Integrator!!! Predstavljamo vam prenovljeno serijo Cisco Catalyst stikal 1200 in 1300, ki so namenjena SMB sektorju.
Cisco Umbrella je prilagodljiva varnostna rešitev v oblaku, ki združuje več varnostnih funkcij. Naloga Umbrelle je zagotavljanje prve linije obrambe pred grožnjami v internetu, ne glede na to, kje se uporabniki nahajajo
Se še spomnite sponke, prvega pomočnika v Office aplikacijah? Tukaj je novi, izboljšan pomočnik, ki uporablja moč umetne inteligence - Copilot.
S pridobitvijo novega partnerskega statusa pri CISCO se uvrščamo med zanesljive pratnerje, opremljene za obvladovanje zapletenih zahtev sodobnega poslovnega okolja.
V zadnjem delu Prednosti oblaka si preberite katere so konkurenčne prednosti prehoda v oblak, kako se zagotavlja skladnost in kakšna je uporabnost vpogleda v podatke. Na koncu pa še vabilo na webinar, v katerem boste izvedeli, da je migracija Windows Server in podatkovnih baz SQL v Azure zelo enostavna.
Že vsaj 100x smo v različnih blogih omenili, da oblak prinaša številne prednosti in to bomo ponavljali v nedogled. Tokrat izpostavljamo naslednje prednosti oblaka: Sodelovanje, Disaster Recovery, Trajnost in Podporo.
Page 1 of 13 FirstPrevious [1]2345 Last