X
  • Blog GOV-IS


    Izbrane zanimivosti, novice in novitete.

    Blog GOV-IS

Blog

Celovita varnostna rešitev s poenostavljenim upravljanjem, odkrivanjem groženj v realnem času, izboljšano zaščito podatkov in stroškovno učinkovito ceno. Zelo pametna rešitev za vsako podjetje.
Naša praksa je, da vsem našim strankam vedno ponudimo rešitve Veeam – zaradi osnovne higiene kreiranja in hrambe varnostnih kopij podatkov.
Nekaj razlogov, ki dajo misliti češ, morda bi pa tudi mi bili primerni za takšno rešitev. Zakaj je Cynet v zadnjem času pridobil toliko novih strank?
Sedem razlogov, zakaj je dodajanje storitve MDR tretje osebe v ekipo morda prava izbira za vašo organizacijo.
Dokazujemo, da smo pravi partner za digitalno tranformacijo na podlagi Microsoftovih oblačnih in hibridnih okolij.
Strokovnjaki na področju financ in računovodstva morajo voditi strateški pogovor o visokokakovostnih vpogledih, ki temeljijo na podatkih.
Microsoft je prešel na nov, zahtevnejši model kompetenc. Po samo desetih dneh veljave novega modela smo osvojili prvo značko!
Oblak v fizični obliki ne deluje nič kaj puhasto, temveč je trden kot skala, kost. Kakšni so Microsoftovi datacentri, ki skrbijo za "uptime" Azure-ja in Microsoft Clouda?
Ker smo bili že preveč tehnični. Ker bi naš stric rad vedel, kakšen oblak je Azure.
Ker smo bili v lanskem letu zelo učinkoviti pri prodaji ESETovih produktov, smo postali partner meseca. Kaj so pri SiSplet povedali o nas? Preberite si spodaj.
Page 1 of 11 FirstPrevious [1]2345 Last