X
  • Blog GOV-IS


    Izbrane zanimivosti, novice in novitete.

    Blog GOV-IS

Blog

V zadnjem delu Prednosti oblaka si preberite katere so konkurenčne prednosti prehoda v oblak, kako se zagotavlja skladnost in kakšna je uporabnost vpogleda v podatke. Na koncu pa še vabilo na webinar, v katerem boste izvedeli, da je migracija Windows Server in podatkovnih baz SQL v Azure zelo enostavna.
Že vsaj 100x smo v različnih blogih omenili, da oblak prinaša številne prednosti in to bomo ponavljali v nedogled. Tokrat izpostavljamo naslednje prednosti oblaka: Sodelovanje, Disaster Recovery, Trajnost in Podporo.
Vseglobalni dostop do AI in velikojezikovnih modelov je poleg vseh prednosti prinesel tudi slabosti. Kako vse skupaj vpliva na uporabnike elektronske pošte, si preberite v sicer daljšem, vendar poučnem in zanimivem zapisu spodaj.
Kakšno vlogo igra hitrost in zakaj je fleksibilnost ena izmed glavnih prednosti računalništva v oblaku?
Microsoft 365 Defender s pomočjo Microsoft Secure Score preprečuje ponovitve kibernetskih napadov.
V drugem delu prednosti oblaka se lahko spoznate z osnovami mobilnosti in varnosti, ki jih prinaša Microsoft Azure in pa računalništvo v oblaku nasploh.
Ste poskusili ugasniti in ponovno prižgati…?
Ne glede na to, ali se lotevate nove namestitve ali migracije obstoječe storitve, želite, da je vaša namestitev v oblaku boljša, kot če bi bila nameščena na lokaciji.
Microsoft zagotavlja 90 dni backupa podatkov v Microsoft 365 Business paketih.
Dodatna in zelo učinkovita zaščita pred phishingom in ostalimi prevarami.
Page 2 of 13 First 1[2]345 Last