X
  • Blog GOV-IS


    Izbrane zanimivosti, novice in novitete.

    Blog GOV-IS

Blog

5 let izzivov. 5 let uspešno izpeljanih projektov. 5 let rasti. Mi smo GOV-IS!
O tem, da lahko umetna inteligenca in strojno učenje več kot znatno primoreta k izboljšanju tako rekoč vsega, kar je digitalno, smo že dostikrat bral, poslušali, raziskovali... Kako pa znamo to uporabiti v primeru kibernetske zaščite in varnosti?
Microsoft zagotavlja replikacijo in varnostno kopijo podatkov za 90 dni nazaj. Kaj pa se zgodi s starejšimi podatki, ki bi jih morda pomotoma izbrisali? Vse to v zapisu, še več pa v spodaj pripetem webinarju.
Nobeno podjetje ni premajhno, da postane tarča za kibernetske napade. Skrb za kibernetsko varnost je cenejša od uspešnega napada z ransomware.
Kibernetski napadi z lažnim predstavljanjem predstavljajo več kot 80% prijavljenih varnostnih incidentov, več kot 90% zlonamerne programske opreme pa je dostavljeno po e-pošti.
Cilj Zabbixa je zagotoviti spremljanje infrastrukture, storitev ali procesov, kar lahko podjetju pomaga pri razvoju podrobnih strategij in prihodnjih ciljev njihove infrastrukture.
Ponosni smo, da se lahko pohvalimo z novo Microsoft Gold kompetenco - Gold Cloud Platform.
Šibke točke zaščite vašega omrežja lahko postanejo odprta vrata za kibernetske napade. Platforma Cynet 360 neprekinjeno ščiti celotno IT infrastrukturo, vključno z vsemi datotekami, omrežji, gostitelji in uporabniki - aktivno odkriva in preprečuje vse oblike kibernetskih groženj, vključno z izsiljevalsko programsko opremo in notranjimi vdori.
Pridružite se nam na brezplačni delavnici, kjer boste...
AV-TEST – neodvisen raziskovalni inštitut za kibernetsko varnost iz Nemčije, je postavil Ciscotovo rešitev Umbrella na prvo mesto med rešitve varnih prehodov za delavce na daljavo.
Page 4 of 12 First 23[4]56 Last