X

Omogočite povezave s CISCO rešitvami in sprostite potencial podjetja.

Odkrijte moč Ciscovih rešitev: Vrata v pametnejši, varnejši in bolj povezan svet.

Izkusite neprimerljivo varnost, agilnost in razširjenost z našim celovitim naborom omrežnih in varnostnih rešitev ter rešitev za sodelovanje, ki so zasnovane tako, da bodo vaše podjetje popeljale v prihodnost.

Ker uporabniki za opravljanje svojega dela zahtevajo dostop do omrežja na več napravah in na več omrežjih, morajo podjetja podpirati širjenje omrežij na mobilne naprave, kar pomeni velike možnosti varnostnih groženj.

Zavarujte dostop do svojih omrežij.

Skoraj neomejen dostop do omrežij ima veliko vrednost za uporabnike, predstavlja pa velik izziv za IT oddelke, ki se morajo pripraviti na vedno večje možnosti napadov in vdorov v omrežja podjetij, le te preprečiti in zmanjšati tveganje za nastanek škode.

 

CISCO DUO
  • Večfaktorska avtentikacija z različnimi metodami, vključno z Duo Push, telefonskimi klici in sporočili SMS.
  • Integracija z drugimi Ciscovimi varnostnimi rešitvami za usklajeno obrambo.

Duo zagotavlja robustno večfaktorsko preverjanje pristnosti (MFA) in napredno vidljivost končnih točk, s čimer zagotavlja, da lahko do vašega omrežja dostopajo le zaupanja vredni uporabniki in naprave. Z Duo uživajte v brezhibni varnosti z enostavnimi metodami preverjanja pristnosti in si zagotovite miren spanec s celovito zaščito za vsako aplikacijo.

UMBRELLA
  • Varnost v oblaku na ravni DNS za blokiranje zlonamernih domen in naslovov IP.
  • Združuje več varnostnih funkcij v eno storitev v oblaku za poenostavljeno zaščito.

Izkusite celovito varnost z rešitvami Cisco Umbrella v oblaku. Združuje več varnostnih funkcij v eni storitvi in razširja zaščito na naprave in oddaljene uporabnike povsod po svetu. Z zaščito na ravni DNS, varnim spletnim prehodom in požarnim zidom je Cisco Umbrella vaš ščit pred kibernetskimi grožnjami ter zagotavlja varno in zanesljivo internetno izkušnjo za vse uporabnike.

CISCO AMP4E
  • Napredna zaščita končne točke, zaznavanje in odzivanje na grožnje na vseh točkah.
  • Zmogljivosti XDR, ki omogočajo enoten pregled in poenostavljeno upravljanje incidentov.

Cisco AMP for Endpoints (AMP4E), je celovita varnostna rešitev v oblaku, ki zagotavlja zanesljivo zaščito končnih točk. Zasnovana je tako, da preprečuje vdore, blokira zlonamerno programsko opremo ter hitro odkriva, omejuje in odpravlja grožnje z naprednimi zmogljivostmi zaznavanja in odzivanja na končne točke (EDR). Z rešitvijo Cisco Secure Endpoint lahko izkoristite globalne informacije o grožnjah, poglobljeno vidljivost in integriran sistem XDR, da bo vaše podjetje odporno proti zahtevnim kibernetskim grožnjam.

Kontaktirajte nas

Imate vprašanje? Pišite nam in odgovorili vam bomo v najkrajšem času.

  • *
  • *