X

Zavarujte in upravljajte rastoče omrežje z rešitvami in produkti vodilnega podjetja na področju mrežne opreme.

Cisco je vodilno podjetje na področju IT, ki podjetjem pomaga izkoristiti priložnosti jutrišnjih dni z dokazovanjem, da se čudeži dogajajo takrat, ko povežemo vse nepovezano.

Spremenite obstoječe omrežje v omrežje, ki bo kljubovalo današnjim digitalnim zahtevam. Naši CISCO certificirani strokovnjaki vam lahko svetujejo o najboljših rešitvah.

CISCO PRIME
  • Olajša upravljanje omrežij
  • Izboljša delovno efektivnost

Izdelki iz skupine Cisco Prime zagotavljajo boljše upravljanje omrežij s pomočjo intuitivne uporabniške izkušnje, ki je usmerjena v delovni tok, ter integriranih operacij skozi Cisco arhitekture, tehnologije in omrežja.

CISCO ISE
  • Inteligentna in celostna zaščita.
  • Poenostavljeno centralizirano upravljanje.

Cisco ISE (Identity Services Engine) ponuja mrežni pristop za prilagodljiv in zaupanja vreden dostop od povsod. Omogoča inteligentno, celostno zaščito z rešitvami, ki temeljijo na politiki IBN in pravilih skladnosti. Vse to pa je na voljo s poenostavljenim in centraliziranim upravljanjem.

CISCO WLC
  • Izdelki z Wi-Fi 6 podporo.
  • Poenostavljeno centralizirano upravljanje.

Cisco WLC (Wireless LAN Controller) je serija produktov s poenostavljeno segmentacijo in zaznavanjem kriptiranih groženj, ki omogočajo inteligentno uvajanje in razvijanje omrežja na lokaciji in v oblaku, z optimalno uporabniško izkušnjo in brez motenj omrežja pri nadgrajevanju le-tega.

Ker uporabniki za opravljanje svojega dela zahtevajo dostop do omrežja na več napravah in na več omrežjih, morajo podjetja podpirati širjenje omrežij na mobilne naprave, kar pomeni velike možnosti varnostnih groženj.

Zavarujte dostop do svojih omrežij.

Skoraj neomejen dostop do omrežij ima veliko vrednost za uporabnike, predstavlja pa velik izziv za IT oddelke, ki se morajo pripraviti na vedno večje možnosti napadov in vdorov v omrežja podjetij, le te preprečiti in zmanjšati tveganje za nastanek škode.

 

Kontaktirajte nas

Imate vprašanje? Pišite nam in odgovorili vam bomo v najkrajšem času.

  • *
  • *