X

Ste prepričani, da za storitve v Microsoft Azure ne plačujete preveč?

GOV-IS priskoči na pomoč. Pregledamo, svetujemo in optimiziramo. Najverjetneje boste plačevali manj.

Microsoftov Azure je z vsemi storitvami, ki jih ponuja, dosegljiv praktično vsakomur z željo po spoznavanju sveta računalništva v oblaku.

Dovolj je le, da kreira svoj tenant in vpiše podatke s kreditne kartice in že lahko ustvarja, testira in ne nazadnje prodaja svoje storitve, ki jih postavi na to infrastrukturo v oblaku.

Ste prepričani, da je vaš strošek za Azure res optimalen?

Gotovo se zavedate, da je ena izmed glavnih prednosti Azure prav v tem, da plačujete toliko, kolikor porabite. Čim več resursov porabite, tem več plačate. Velja pa seveda tudi obratno: čim bolj optimizirana je izraba Azure virov, tem manjši bo vaš mesečni račun.

Dajte nam 45 minut časa, pa vam predstavimo način, kako prihraniti

Brez poglobljenega poznavanja Microsoftovega oblaka storitev ter uporabe najrazličnejših avtomatizacijskih skript in podobnih prijemov v tem poslu ne gre. Naša ekipa Azure gurujev svoje znanje dokazuje tudi z uradnimi Microsoft certifikati, denimo Microsoft Azure Architect Technologies (AZ-300), Microsoft Azure Administrator (AZ-103), tudi Microsoft 365 Mobility and Security (MS-101) ter drugimi. Kot podjetje pa smo pridobili tudi zlati Microsoft partnerski status z Azure kompetencami in največ pridobljenimi Azure cerfitikati v Sloveniji.

Študija primera

Preverite kako je podjetje Nektar Natura preselilo svoje okolje v oblak in kaj so s tem pridobili.

Prenos

E-KNJIGA

Azure. Kaj in zakaj? Brezplačno prenesite e-knjigo Selitev v oblak in modernizacija z Azure.

Prenos

Študija primera

Preverite kako je podjetje Kivi Com preselilo svoje okolje v oblak in kaj so s tem pridobili.

Prenos

Imamo ekipo vrhunsko usposobljenih strokovnjakov, ki vsak dan dihajo Azure in imajo v svojem arzenalu trikov polno optimizacijskih trikov, s katerimi znajo pomagati strankam.

 

Imate vprašanje? Za vas smo na nekaj najbolj pogosto zastavljenih vprašanj že odgovorili, najdete jih na povezavi spodaj.

 

POGOSTA VPRAŠANJA

Samo 45 minut? Seveda, nočemo vam krasti časa.

Izberite način, ki vam najbolj odgovarja in nas kontaktirajte. Pišite nam na info@gov-is.si ali pa nas pokličite po telefonu na +386 (0)3 777 3333. Domenili se bomo za termin sestanka – lahko v živo ali virtualno.

Lahko pa izpolnete tudi spodnji obrazec, pa vas pokličemo še znotraj istega delovnega dneva.

 • *
 • *

Zaupanje je temelj dobrega sodelovanja. Kdo vse nas razpoznava za odlične stokovnjake.

Da dobro poznamo to, kar počnemo, lahko preverite tudi pri naših zvestih strankah, ki so nas izbrale prav zaradi usposoblenosti in dejstva, da se lahko zanesejo na nas.

Zavezani smo sledenju najboljšim praksam na področju računalništva v oblaku, kar zagotavlja, da smo vedno v koraku s časom, ko gre za informacijsko varnost in pri zagotavljanju neprekinjenega poslovanja partnerjev.

Pokličite nas, z veseljem vas povežemo z našimi poslovnimi partnerji, da lahko pri njih tudi sami preverite, kaj si mislijo o kakovosti naših storitev.

 

Med najpomembnejše partnerje štejemo podjetja:

 • Termoelektrarna Šoštanj,

 • Premogovnik Velenje,

 • Onkološki inštitut Ljubljana,

 • LabelProfi, Flexible Label Solutions,

 • Margento R&D,

 • Nektar Natura,

 • KiviCom,

 • Intectiv,

 • Fakulteta za tehnologijo polimerov,

 • ... in še mnoge druge.