X

Brezplačen pregled okolja in svetovanje glede migracije v oblak?

GOV-IS priskoči na pomoč. Pregledamo, svetujemo in optimiziramo. Povežimo se: Izpolnite kontaktni obrazec spodaj.

Ali želite preseliti vaše IT okolje v Azure in bi radi čimbolj optimizirali stroške in delovanje?

Gotovo se zavedate, da je ena izmed glavnih prednosti Azure prav v tem, da plačujete toliko, kolikor porabite. Čim več resursov porabite, tem več plačate. Velja pa seveda tudi obratno: čim bolj optimizirana je izraba Azure virov, tem manjši bo vaš mesečni račun. Na podlagi pregleda okolja lahko ocenimo mesečne stroške uporabe Azure.

Dajte nam 45 minut časa, pa vam predstavimo način, kako prihraniti

Brez poglobljenega poznavanja Microsoftovega oblaka storitev ter uporabe najrazličnejših avtomatizacijskih skript in podobnih prijemov v tem poslu ne gre. Naša ekipa Azure gurujev svoje znanje dokazuje tudi z uradnimi Microsoft certifikati, denimo Microsoft Azure Architect Technologies (AZ-300), Microsoft Azure Administrator (AZ-103), tudi Microsoft 365 Mobility and Security (MS-101) ter drugimi. Kot podjetje pa smo pridobili tudi Microsoft Solutions Partner for Azure partnerski status.

Microsoftov Azure je z vsemi storitvami, ki jih ponuja, dosegljiv praktično vsakomur z željo po spoznavanju sveta računalništva v oblaku.

Optimizacija IT-ja pomeni boljše poslovanje in optimizacijo stroškov. Na brezplačnem pregledu okolja in svetovanju glede migracije v oblak odkrijte svoj potencial rasti in učinkovitosti vašega podjetja z vam prilagojenim in vodenim potovanjem v Microsoftov oblak Azure.

E-KNJIGA

Azure. Kaj in zakaj? Brezplačno prenesite e-knjigo Selitev v oblak in modernizacija z Azure.

Prenos

Imamo ekipo vrhunsko usposobljenih strokovnjakov, ki vsak dan dihajo Azure in imajo v svojem arzenalu trikov polno optimizacijskih trikov, s katerimi znajo pomagati strankam.

 

Imate vprašanje? Za vas smo na nekaj najbolj pogosto zastavljenih vprašanj že odgovorili, najdete jih na povezavi spodaj.

 

POGOSTA VPRAŠANJA

Si želite brezplačen pregled okolja in svetovanja glede migracije v oblak?

Izberite način, ki vam najbolj odgovarja in nas kontaktirajte. Pišite nam na info@gov-is.si ali pa nas pokličite po telefonu na +386 (0)3 777 3333. Domenili se bomo za termin sestanka – lahko v živo ali virtualno.

Lahko pa izpolnete tudi spodnji obrazec, pa vas pokličemo še znotraj istega delovnega dneva.

 • *
 • *

Zaupanje je temelj dobrega sodelovanja. Kdo vse nas razpoznava za odlične stokovnjake.

Da dobro poznamo to, kar počnemo, lahko preverite tudi pri naših zvestih strankah, ki so nas izbrale prav zaradi usposoblenosti in dejstva, da se lahko zanesejo na nas.

Zavezani smo sledenju najboljšim praksam na področju računalništva v oblaku, kar zagotavlja, da smo vedno v koraku s časom, ko gre za informacijsko varnost in pri zagotavljanju neprekinjenega poslovanja partnerjev.

Pokličite nas, z veseljem vas povežemo z našimi poslovnimi partnerji, da lahko pri njih tudi sami preverite, kaj si mislijo o kakovosti naših storitev.

 

Med najpomembnejše partnerje štejemo podjetja:

 • Termoelektrarna Šoštanj,

 • Premogovnik Velenje,

 • Onkološki inštitut Ljubljana,

 • LabelProfi, Flexible Label Solutions,

 • Margento R&D,

 • Nektar Natura,

 • Intectiv,

 • Fakulteta za tehnologijo polimerov,

 • ... in še mnoge druge.