X

BLOG GOV-IS

Izbrane zanimivosti, novice in novitete.

Blog

Zlato na zlato – Gold Cloud Platform kompetenca

Ponosni smo, da se lahko pohvalimo z novo Microsoft Gold kompetenco - Gold Cloud Platform.

Zlato na zlato – Gold Cloud Platform kompetenca

V 2020 smo si prigarali prve Gold partnerske kompetence pri Microsoftu in to odraža široko strokovno znanje in izkušnje, kar smo si pri GOV-IS vztrajno prizadevali razviti, saj to močno soupada z našo vizijo po razvoju.

 

Da bi dosegli Microsoftov status Gold partnerja, najvišjo raven statusa, ki ga lahko pridobijo partnerji, smo morali sodelavci pri GOV-IS d.o.o. uspešno pridobiti tehnične certifikate ter zagotoviti reference strank iz uspešno izpeljanih projektov v oblaku.

 

2021 se je za GOV-IS d.o.o. začelo zelo uspešno, saj smo že takoj v začetku leta pridobili še eno zlato – Gold Cloud Platform kompetenco.

MSlogoCompCol

Z doseganjem zlate kompetence smo pokazali najvišjo, najbolj dosledno sposobnost in zavezanost najnovejši Microsoftovi tehnologiji. Imamo strokovno znanje, ki nas postavlja v sam vrh Microsoftovega partnerskega ekosistema, naše znanje pa strankam pomaga pri spodbujanju inovativnih rešitev.

 

Kaj vse prinašajo prednosti Gold partnerstva, si lahko ogledate tukaj.

 

GOV-IS d.o.o. bomo še naprej gradili trdno partnerstvo, ki je bilo vzpostavljeno z Microsoftom, ostali zavezani izboljševanju digitalnih delovnih mest in informacijskih sistemov podjetij.

Kot Microsoftovi partnerji z Gold kompetencami lahko našim strankam ponudimo najboljše znanje in veščine, s čimer ustvarimo več dodane vrednosti za njihove "case-e." Naše dolgoletne izkušnje na platformi Azure, migracijah in drugih povezanih operacijah, ter pomembni referenčni primeri tvorijo močno podlago za široko paleto storitev v oblaku, ki jih ponujamo.