X

BLOG GOV-IS

Izbrane zanimivosti, novice in novitete.

Blog

GOV-IS praznuje 5 let

5 let izzivov. 5 let uspešno izpeljanih projektov. 5 let rasti. Mi smo GOV-IS!

GOV-IS praznuje 5 let

22. junija se je zgodilo mnogo zgodovinsko pomembnih stvari. Patentirali so saksofon, v veliki bitki so slovenske enote preprečile turški vpad… Bil je tudi predvečer referenduma v Britaniji za izstop iz EU.

 

Vsekakor pa je nujno izpostaviti zelo pomemben dogodek in sicer je 22. junija 2016 luč sveta ugledal GOV-IS d.o.o.!

 

GOV-IS d.o.o. smo stari že 5 let. 5 let sicer v normalnem življenju ne pomeni skoraj ničesar, prva leta za novoustanovljeno podjetje pa pomenijo stalno borbo in ogromen vložek truda, ki se kaže v konstantni rasti in uspešnem zaključevanju večjih projektov.

 

Kaj se je torej zgodilo v petih letih?

 

GOV-IS smo v teh petih letih zrastli. Namesto štirih imamo sedaj 12 zaposlenih, namesto ene majhne pisarne imamo sedaj celo krilo stavbe. In najbolj pomembno, naraslo je število naših zvestih strank, brez katerih ne bi bili to, kar smo sedaj. Zaposleni se razvijamo skupaj s podjetjem in GOV-IS raste skupaj z nami, vzajemno.

 

Razvili smo se v eno najbolj prodornih in uspešnih podjetij na področju Microsoftovih storitev Azure in Microsoft 365 v Sloveniji, v svoji regiji in širše pa vsekakor prednjačimo na področjih kibernetske varnosti in strežniških infrastruktur. Z veseljem in nasmehom na ustih se lahko pohvalimo, da smo visoko usposobljeni na teh področjih in posegamo po najvišjih kompetencah naših partnerjev. Strankam lahko na ta način zagotavljamo najvišje standarde storitev in rešitev.

 

Za nami je 5 let uspešno izpeljanih projektov, večjih in manjših, enostavnih in kompleksnih.

 

Zavedamo se, da smo po petih letih šele dobro začeli. Tudi v prihodnje bomo nudili in še povišali nivoje naših standardov za zagotavljanje in uvajanje storitev najvišjega kakovstnega razreda.

 

Vsem našim poslovnim partnerjem in strankam se najlepše zahvaljujemo za zaupanje!

 

Noben izziv nam ni prevelik. Preizkusite nas.

Seveda smo najboljši!

 

Vaš GOV-IS d.o.o.