X

BLOG GOV-IS

Izbrane zanimivosti, novice in novitete.

Blog

Diamantno partnerstvo - ESET

Prvi sladkorčki 2022 so tukaj. Postali smo ESET Diamond Partner!

Diamantno partnerstvo - ESET

2022 se je pričelo izjemno uspešno, saj so nas presenetili z novico, da smo pridobili najvišjo kompetenco, ki jo pri ESET-u lahko in se okitili z laskavim nazivom ESET Diamond Partner.

Z novo kompetenco tako dokazujemo, da smo dosegli najvišjo raven usposobljenosti pri ESETu za obvladovanje vse večjih kibernetskih groženj in s tem povezanih uporabniških potreb.

 

ESET najbrž vsi poznamo že zaradi ikoničnega antivirusnega programa NOD 32, ki ga največ uporabljamo kot domači uporabniki. Seveda pa ESET ni samo NOD 32, ponujajo namreč širok nabor rešitev za kibernetsko varnost, ki so usmerjene na zaščito končnih točk, Cloud Security – dodatna zaščita za Microsoft 365, MFA rešitve, ... Vse ESET produkte si lahko ogledate na tej povezavi

 

Zakaj pa je ESET dobra rešitev za vaše podjetje?

Je prilagodljiva platforma za vse operacijske sisteme, ne obremenjuje delovanja naprav, ESET rešitve so preproste za nameščanje in uporabo, najbolj pomembno pa je, da omogoča vrhunsko detekcijo groženj.

Njihove rešitve uporabljajo ogromne korporacije, kot so na primer Mitsubishi Motors, Canon, Allianz Suisse… Zakaj jih ne bi tudi vi?

 

Če vas zanima, katera od ESETovih rešitev bi bila za vas najprimernejša, nas kontaktirajte. Kot vedno vam bomo z veseljem pomagali.