X

BLOG GOV-IS

Izbrane zanimivosti, novice in novitete.

Blog

ESET partner meseca decembra

Ker smo bili v lanskem letu zelo učinkoviti pri prodaji ESETovih produktov, smo postali partner meseca. Kaj so pri SiSplet povedali o nas? Preberite si spodaj.

ESET partner meseca decembra

Pri strankah zgradili vrednost rešitev ESET Protect

Leto 2021 je bilo za ESET-ov partnerski program prelomno. Ne samo, da se je izvedel prehod na novo generacijo paketov ESET PROTECT, ampak so se glavni premiki zgodili v certifikacijskem postopku. Da bi pridobil ali ohranil status ESET-ovega partnerja ni bila dovolj le prodajna uspešnost, ampak se je po novem zahtevalo tudi ustrezne kompetence glede tehničnih in prodajnih znanj, ki podpirajo ohranjanje in pridobivanje novih uporabnikov. Gre za ESET-ovo strategijo, s katero je ta pospešil prehod na novo generacijo varnostnih rešitev, ki so tako funkcionalno kot cenovno postavljene na višjo raven.

Pravilnost ESET-ovega pristopa smo v zadnjem mesecu poslovnega leta 2021 potrdili pri GOV-IS in prejeli naziv Partner meseca.

 

ESET kot zlati standard za varnost končnih točk

Podjetje GOV-IS je preteklo leto preskočilo iz zlatega v diamantno partnerstvo, kar so dosegli s sistematično ponudbo rešitev ESET. Podjetje poleg sistemske infrastrukture in varnostnih rešitev ponuja tudi storitve v oblaku, od Azure in Microsoft 365 do lastnega oblaka ter storitve za izboljšanje uporabniške izkušnje.

»Ukvarjamo se z uvajanjem najnovejših principov in rešitev pri kibernetski varnosti, pri čemer vsem našim strankam predlagamo, da za zaščito končnih točk uporabljajo ESET. Na tak način pridobivamo veliko novih strank in to je bil tudi razlog za tak preskok v lanskem letu,« je povedal Nejc Založnik, zadolžen za prodajo in trženje v GOV-IS.

V podjetju veliko pozornosti posvečajo tudi obstoječim strankam, s katerimi so mesečno v stiku. Predstavljajo jim nove rešitve in skupaj z njimi ugotavljajo, ali so za njih primerne in kakšne koristi bi jim prinesle. »Pri informacijski varnosti poleg vzdrževanih strank vsako leto pridobimo precej novih, ki nam že od samega začetka zaupajo, da jim ne bomo vrinili nekaj, česar ne potrebujejo,« je še povedal Založnik.

V podjetju GOV-IS se zavedajo, da je ena najpomembnejših prvin uspeha strokovnost njihovega kadra. Zato so z odobravanjem sprejeli tudi novi certifikacijski sistem, s katerim so pridobili nova znanja tako na tehničnem kot prodajnem področju.