X

BLOG GOV-IS

Izbrane zanimivosti, novice in novitete.

Blog

Nove kompetence pri Microsoftu! Microsoft Solutions partner za Modern Work!

Microsoft je prešel na nov, zahtevnejši model kompetenc. Po samo desetih dneh veljave novega modela smo osvojili prvo značko!

Nove kompetence pri Microsoftu! Microsoft Solutions partner za Modern Work!

Microsoft je marca letos objavil, da bo s tretjim oktobrom spremenil kompetence in ugodnosti pri partnerjih. Srebrne in zlate kompetence in z njimi povezane značke ne bodo več veljavne, partnerji s temi kompetencami pa bodo ugodnosti, ki so povezane s temi kompetencami še lahko uveljavljali do naslednjega podaljšanja.

 

Solution Partner

Z oktobrom smo torej prešli na nov – poenostavljen način kompetenc. V grobem lahko zdaj postanete Microsoft Solution Partner na šestih področjih:

  • Business Applications (dokazovanje usposobljenosti na področju rešitev Dynamics 365 in Power Platform),
  • Digital & App Innovation (posodobitve obstoječih aplikacij in izgradnja novih cloud-native aplikacij),
  • Security (dokazovanje usposobljenosti iz področja varnostni, skladnosti in dokazovanja identitete),
  • Data & AI (dokazovanje usposobljenosti s področja Data, AI, analitike, …),
  • Infrastructure (dokazovanje usposobljenosti s področja pospeševanja migracij ključne infrastrukture in delovnih obremenitev v Azure),
  • Modern Work (dokazovanje usposobljenosti s področja Microsoft 365).

 

To je bilo čisto na kratko o novem modelu nagrajevanja najboljših Microsoftovih partnerjev. In zakaj to omenjamo? Ker smo že v prvih desetih dneh osvojili novo Microsoftovo kompetenco – Microsoft Solutions Partner za področje Modern Work!!! Ker je doseganje teh statusov zahtevnejše od prejšnjega modela, si prvo (in vsekakor ne zadnjo) značko štejemo v veliko čast, hkrati pa s tem ponosno dokazujemo našo visoko strokovno usposobljenost, s katero si pridobivamo zaupanje ne samo s strani Microsofta, ampak tudi s strani naših strank in poslovnih partnerjev.