X

BLOG GOV-IS

Izbrane zanimivosti, novice in novitete.

Blog

Kaj podjetje pridobi z implementacijo rešitve Cynet 360?

Nekaj razlogov, ki dajo misliti češ, morda bi pa tudi mi bili primerni za takšno rešitev. Zakaj je Cynet v zadnjem času pridobil toliko novih strank?

Kaj podjetje pridobi z implementacijo rešitve Cynet 360?

Kot podjetje, ki se lahko pohvali z veliko referencami in kompetencami tudi iz področja kibernetske varnosti, GOV-IS priporočamo implementacijo celovite rešitve za kibernetsko varnost – Cynet 360. Rešitev ponujamo v partnerstvu s Telekomom Slovenije, to pomeni, da koristimo njihov Center za kibernetsko varnost (Security Operations Center – SOC), ki s fizično prisotnostjo strokovnjakov za kibernetsko varnost 24/7 bdi nad vsemi potencialnimi kibernetskimi grožnjami uporabnikov rešitve Cynet 360, ki bi lahko škodile podjetjem.

In ta SOC je že ena od velikih pridobitev, ki jih kot podjetje dobite pri implementaciji Cyneta.

V današnji digitalni dobi je kibernetska varnost postala glavna prednostna naloga za podjetja vseh velikosti. Ker so kibernetski napadi vse bolj izpopolnjeni in pogosti, morajo podjetja za zaščito svojega premoženja in ugleda izvajati zanesljive varnostne ukrepe. Tu nastopi Cynet 360 - celovita rešitev kibernetske varnosti, ki zagotavlja celovito zaščito pred številnimi grožnjami.

Že vidite kam pes moli taco in zakaj je v zadnjem času Cynet pridobil toliko novih strank?

Spodaj je še nekaj razlogov, ki ti dajo misliti češ, morda bi pa mi bili tudi primerni za kaj takšnega…

 

Napredno zaznavanje in odzivanje na grožnje

Cynet 360 je zasnovan za odkrivanje in odzivanje na grožnje v realnem času, kar vam kot podjetju omogoča, da ste korak pred napadalci. Platforma uporablja napredne algoritme strojnega učenja za analizo vedenja uporabnikov, omrežnega prometa in dejavnosti končnih točk ter tako prepoznava grožnje in se nanje odziva, še preden povzročijo škodo. Te zmogljivosti zaznavanja groženj v realnem času in odzivanja nanje vašemu podjetju pomagajo zmanjšati tveganje vdora v podatke in drugih incidentov s področja kibernetske varnosti.

 

Celovita zaščita pred kibernetskimi grožnjami

Cynet 360 zagotavlja celovito zaščito pred številnimi kibernetskimi grožnjami, vključno z zlonamerno programsko opremo, izsiljevalsko programsko opremo, phishingom in drugimi. Platforma uporablja več ravni zaščite, vključno s protivirusnim programom naslednje generacije, odkrivanjem in odzivanjem na končne točke (EDR) ter omrežno analitiko, da zagotovi največjo možno varnost. S platformo Cynet 360 ste kot podjetje lahko prepričani, da ste zaščitena pred najnovejšimi in najzahtevnejšimi kibernetskimi grožnjami.

 

Izboljšana učinkovitost in avtomatizacija

Cynet 360 podjetju pomaga izboljšati učinkovitost in avtomatizirati varnostne procese. Platforma zagotavlja uporabniku prijazen vmesnik, ki uporabnikom omogoča enostavno upravljanje in spremljanje njihove varnostne drže. Poleg vsega tega Cynet 360 avtomatizira ponavljajoča se varnostna opravila in tako sprosti zaposlene v IT, ki se lahko potem osredotočijo na bolj strateške naloge. Ta večja učinkovitost in avtomatizacija podjetju definitivno pomaga zmanjšati stroške varnosti in izboljšati njihovo splošno varnostno držo.

 

Večja preglednost nad dejavnostmi omrežja in uporabnikov

Cynet 360 zagotavlja izboljšano vidljivost dejavnosti omrežja in uporabnikov in to podjetju omogoča hitrejše odkrivanje groženj in odzivanje nanje. Platforma zbira podatke iz celotnega omrežja in končnih točk ter zagotavlja celovit pregled nad varnostno držo organizacije. Poleg tega Cynet 360 uporablja napredno analitiko za prepoznavanje anomalij in sumljivih dejavnosti, kar omogoča ukrepanje, preden pride do kršitve.

Primer: Če bi se kreiral nov administrator oz. user na serverju, bi vi takoj bili obveščeni o tem.

 

Poenostavljeno upravljanje skladnosti

Cynet 360 poenostavlja upravljanje skladnosti, saj zagotavlja vgrajene kontrole skladnosti in možnosti poročanja. Platforma podpira številne okvire skladnosti, vključno z GDPR, HIPAA in PCI DSS, s čimer zagotavlja, da lahko podjetja izpolnijo svoje regulativne zahteve. Poleg tega Cynet 360 zagotavlja podrobna poročila in revizije, s čimer je upravljanje skladnosti lažje in učinkovitejše.

 

Večja samozavest in zaupanje

Z uvedbo sistema Cynet 360 boste povečali zaupanje v svojo varnostno držo. Z naprednimi možnostmi zaznavanja in odzivanja na grožnje, celovito zaščito pred kibernetskimi grožnjami ter izboljšano vidljivostjo omrežnih in uporabniških dejavnosti v podjetju boste prepričani, da ste zaščiteni pred najnovejšimi in najnaprednejšimi kibernetskimi grožnjami. To večje zaupanje vam bo pomagalo pri vzpostavljanju in ohranjanju trdnih odnosov s strankami in partnerji.

Skratka, uvedba sistema Cynet 360 podjetju zagotovi številne koristi. Z naprednimi zmogljivostmi zaznavanja in odzivanja na grožnje, celovito zaščito pred kibernetskimi grožnjami, izboljšano učinkovitostjo in avtomatizacijo, večjo vidljivostjo dejavnosti v omrežju in pri uporabnikih, poenostavljenim upravljanjem skladnosti ter večjim zaupanjem in samozavestjo boste lahko prepričani, da ste zaščiteni pred najnovejšimi in najnaprednejšimi kibernetskimi grožnjami.

Zakaj bi torej čakali? Še danes se obrnite na nas in izvedite še več o tem, kako lahko svoje podjetje zaščitite pred kibernetskimi grožnjami.