X

BLOG GOV-IS

Izbrane zanimivosti, novice in novitete.

Blog

Microsoftova ultimativna rešitev za kibernetsko varnost - Microsoft Defender for Business

Celovita varnostna rešitev s poenostavljenim upravljanjem, odkrivanjem groženj v realnem času, izboljšano zaščito podatkov in stroškovno učinkovito ceno. Zelo pametna rešitev za vsako podjetje.

Microsoftova ultimativna rešitev za kibernetsko varnost - Microsoft Defender for Business

Ste vedeli, da je Microsoft Defender za podjetja (Microsoft Defender for Business) zelo zmogljiva in celovita varnostna rešitev? Zasnovan je tako, da vaše podjetje varuje pred najnovejšimi kibernetskimi grožnjami, katere odkriva v realnem času, nudi izboljšano zaščito podatkov, upravljanje z njim pa je zelo enostavno. In ste vedeli, da je Microsoft Defender for Business že vključen v M365 Business Premium paket?

 

Kaj torej je Microsoft Defender for Business?

Microsoft Defender za podjetja je celovita varnostna rešitev, ki je namenjena zaščiti podjetij pred številnimi kibernetskimi grožnjami. To zmogljivo orodje je integrirano z Microsoft 365 ter zagotavlja vrsto funkcij in zmogljivosti, ki lahko podjetjem vseh velikosti pomagajo, da ostanejo varna in zaščitena.

 

Katere so tiste prednosti Defenderja, ki jih boste v podjetju s pridom izkoriščali?

 

Celovita varnostna zaščita: Microsoft Defender za podjetja zagotavlja celovit nabor varnostnih orodij za zaščito podjetja pred številnimi grožnjami, vključno z zlonamerno programsko opremo, lažnimi napadi, izsiljevalsko programsko opremo in drugimi. Z naprednimi zmogljivostmi za zaščito pred grožnjami je Microsoft Defender za podjetja zasnovan tako, da vaše podjetje varuje pred najnovejšimi kibernetskimi grožnjami.

 

Poenostavljeno upravljanje varnosti: Upravljanje varnosti je lahko zapleteno in dolgotrajno opravilo, ki pa ga Microsoft Defender olajša. S centralizirano nadzorno ploščo lahko z enega mesta spremljate in upravljate varnost za vse svoje naprave in aplikacije, kar poenostavi postopke in vam prihrani čas.

 

Odkrivanje groženj v realnem času: Microsoft Defender uporablja napredno analitiko in strojno učenje za odkrivanje groženj v realnem času, kar vam omogoča hiter odziv in preprečevanje škode v podjetju. S stalnim spremljanjem in možnostmi samodejnega odzivanja lahko ostanete korak pred kibernetskimi grožnjami.

 

Izboljšana zaščita podatkov: Microsoft Defender zagotavlja napredne funkcije za zaščito podatkov, vključno s šifriranjem in nadzorom dostopa, ki zagotavljajo varnost vaših občutljivih podatkov. To vam lahko pomaga pri izpolnjevanju zakonskih zahtev glede skladnosti ter zaščiti podjetje pred vdori v podatke in drugimi varnostnimi incidenti.

 

Stroškovno učinkovita varnost: Microsoft Defender je stroškovno učinkovita varnostna rešitev, ki podjetjem vseh velikosti zagotavlja številne prednosti. Uporabniki Microsoft 365 Business paketov lahko Defender pridobite z nadgradnjo na Business Premium, seveda pa so licence na voljo tudi samostojno kot Microsoft Defender for Business.

Je pa seveda, v kolikor ste že uporabnik Microsoft 365 Business paketa, najbolj smotrno preprosto nadgraditi vaš paket v premijski Premium.

 

Microsoft Defender za podjetja je zmogljiva varnostna rešitev, ki podjetjem vseh velikosti ponuja vrsto prednosti. S celovito varnostno zaščito, poenostavljenim upravljanjem, odkrivanjem groženj v realnem času, izboljšano zaščito podatkov in stroškovno učinkovito ceno je Microsoft Defender za podjetja pametna naložba za vsako podjetje, ki želi ostati varno v današnjem digitalnem svetu.

 

Če želite izvedeti več o rešitvah Microsoft 365, se lahko obrnete na nas kot Microsoftovega certificiranega partnerja in z veseljem predebatiramo, kako lahko vašemu podjetju pomagamo, da ostane varno in zaščiteno.