X

BLOG GOV-IS

Izbrane zanimivosti, novice in novitete.

Blog

Dodatna zaščita Microsoft 365 Business elektronske pošte z Vade Secure

Dodatna in zelo učinkovita zaščita pred phishingom in ostalimi prevarami.

Dodatna zaščita Microsoft 365 Business elektronske pošte z Vade Secure

Brez elektronske pošte si vsakodnevne komunikacije ne znamo več predstavljati, postala je ključni del poslovanja, predstavlja pa tudi kar precejšnje varnostno tveganje. Prevaranti, ki bi se radi okoristili s premoženjem podjetij, imenujmo jih kibernetski kriminalci, lahko e-pošto uporabijo za napade na posameznike, organizacije in celo – v zadnjem času precej aktualno, vlade. Vade Secure za Microsoft 365 je rešitev, ki zagotavlja napredno varnost e-pošte in bo dodatno zaščitil poštne predale vašega podjetja. Spodaj si lahko preberete, katere so prednosti rešitve Vade Secure za Microsoft 365 in kako lahko ta rešitev pomaga zaščititi vašo e-pošto.

 

Celovita zaščita:

Vade Secure za Microsoft 365 torej zagotavlja celovito zaščito pred grožnjami, povezanimi z elektronsko pošto. Te grožnje so phishing, priponke z zlonamerno programsko opremo in izsiljevalsko programsko opremo, odpravlja pa tudi neželeno pošto oziroma spam. Za samo delovanje Vade Secure uporablja umetno inteligenco (AI) in strojno učenje (ML), s pomočjo katerih nato analizira vsebino e-pošte in odkrije vse sumljive dejavnosti.

Rešitev uporabljamo tudi mi in v treh letih še ni zatajila. Zanimivo je vsake toliko časa preveriti tudi reporte, ki podajo število prestreženih emailov, vsebino, …

 

Napredno filtriranje:

Vade Secure za Microsoft 365 seveda ponuja opcije naprednih možnosti filtriranja, ki pošlje poštni promet skozi sito in sfiltrira vsa neželena e-poštna sporočila, še preden bi ta prispela v poštni predal. Za vse skupaj uporablja napredne algoritme, s katerimi pregleduje in filtrira e-pošto glede na vsebino, pošiljatelja in druga merila, ki jih postavimo. V grobem to pomeni prihranek časa, ki bi ga sicer porabili za razvrščanje manj pomembnih e-poštnih sporočil oziroma po domače povedano – spama.

 

Spremljanje v realnem času:

Vade Secure za Microsoft 365 omogoča spremljanje celoten promet elektronske pošte v realnem času. To pomeni, da ste ob zaznavi kakršne koli sumljive dejavnosti takoj opozorjeni, posledično to povzroči tudi hitro ukrepanje za zaščito e-poštne infrastrukture. To je tudi ključna lastnost varnosti e-pošte ki jo zagotavlja Vade Secure.

 

Enostavna integracija:

Vade Secure za Microsoft 365 je zelo enostavno vključiti v obstoječo e-poštno infrastrukturo podjetja. Gre za rešitev v oblaku, ki se jo hitro in enostavno namesti brez kakršnih koli motenj, sama rešitev pa je zelo razširljiva in zato primerna za podjetja oziroma organizacije vseh velikosti.

 

Uporabniku prijazen vmesnik:

Uporabniška izkušnja je zaradi vmesnika Vade Secure za Microsoft 365 zelo prijazna in omogoča enostavno krmarjenje in upravljanje varnostnih nastavitev e-pošte. Rešitev vključuje nadzorno ploščo, ki zagotavi pregled stanja varnosti e-pošte v podjetju in omogoča prilagajanje varnostnih nastavitev glede na specifične potrebe podjetja.

Varnost e-pošte je ključna skrb vseh podjetij, Vade Secure za Microsoft 365 pa je rešitev, ki zagotavlja celovito zaščito pred vsemi grožnjami, ki so povezane z e-pošto. S svojim naprednim filtriranjem, spremljanjem v realnem času, enostavno integracijo in uporabniku prijaznim vmesnikom bi Vade Secure moral biti obvezna oprema za vsa podjetja, ki želijo še dodatno zaščititi svojo infrastrukturo e-pošte.

Vredno razmisleka? Vsekakor!