X

BLOG GOV-IS

Izbrane zanimivosti, novice in novitete.

Blog

Čarobnih 7 za GOV-IS!

Ste poskusili ugasniti in ponovno prižgati…?

Čarobnih 7 za GOV-IS!

GOV-IS v teh dneh ugaša že sedmo svečko na sladki torti uspeha. V sedmih letih smo se skobacali in postavili na noge, naredili kar nekaj korakov, zrasli (tako firma kot tudi vsi zaposleni) in sodelovali z ogromno podjetji. Naše stranke nas cenijo, mi njih še bolj, sodelovanje pa je vedno obojestransko in transparentno. Vse najboljše GOV-IS in še na mnoga zdrava in uspešna 😉

 

Če ste vi še vedno v dvomih in kolebate med: »A js to sploh rabim?« in »Ja, to je fix nujno!« bi vam rad predstavil še 7 faktov, ki vam bodo pomagali pri vprašanju zakaj se odločiti za nas.

  • Ker smo na voljo takoj in za naš support ne rabite poslušati ene in iste melodije, medtem ko do onemoglosti čakate na odziv podpore.
  • Ker vam redno predstavimo nove rešitve, vam svetujemo in seveda tudi priporočamo, kaj bi bilo najbolj primerno za vaše podjetje.
  • Ker poskrbimo za vse update-e, vas opozorimo o poteku licenc in med drugim redno preverjamo tudi stanje diskov v vaših strežnikih.
  • Ker boste imeli popoln pregled in transparentnost nad našim delom pri vas.
  • Ker bomo mi skrbeli za vaš IT, vi pa se brez skrbi posvetite svojim projektom.
  • Ker dobro urejen IT (in IT skrbnik) pomeni tekoče in brezhibno poslovanje podjetja.
  • And last but not least – od nas ne boste slišali: »Ali ste poskusili izklopiti in ponovno vklopiti…« 😊

Vsem našim poslovnim partnerjem, stalnim in tudi manj stalnim strankam se najlepše zahvaljujemo za zaupanje. Zahvala pa naj gre tudi našim življenjskim partnerjem, ki razumevajoče (pisano) gledajo, ko tudi na dopust »za vsak slučaj« s sabo vzamemo prenosnik.

Čin čin. Upamo, da tudi v živo čimprej nazdravimo!

GOV-IS ekipa