X

BLOG GOV-IS

Izbrane zanimivosti, novice in novitete.

Blog

Nov partnerski status - CISCO Select Integrator!

S pridobitvijo novega partnerskega statusa pri CISCO se uvrščamo med zanesljive pratnerje, opremljene za obvladovanje zapletenih zahtev sodobnega poslovnega okolja.

Nov partnerski status - CISCO Select Integrator!

Da smo eden izmed vodilnih sistemskih integratorjev v Sloveniji dokazuje tudi dejstvo, da smo nedavno nadgradili svoj partnerski status Cisco v Cisco Select Partner - Select Integrator. Ta prestižni status ne odraža le naše zavezanosti k zagotavljanju vrhunskih storitev, temveč nas tudi uvršča med zaupanja vredne tehnološke partnerje, zlasti na trgu malih in srednje velikih podjetij (SMB).

 

Pomen statusa Cisco Select Partner

Status Cisco Select Partner je dokaz tehnološkega in poslovnega znanja naše ekipe, prilagojenega posebej za trg malih in srednje velikih podjetij. Ta status ni zgolj častni znak, temveč priznanje naše predanosti zagotavljanju visokokakovostnih rešitev, ki ustrezajo edinstvenim potrebam in izzivom malih in srednje velikih podjetij, seveda pa tudi večjih korporacij.

 

Višji status partnerstva, večje kompetence

Cisco Select Partner status kaže na naše napredne kompetence na področju omrežnih tehnologij. Dosežek je rezultat prizadevanj, da bi v nenehno razvijajočem se tehnološkem okolju ostali v ospredju. GOV-IS d.o.o. se s tem uvršča med zanesljive partnerje, opremljene za obvladovanje zapletenih zahtev sodobnega poslovnega okolja.

Poleg naše zavezanosti k odličnosti so v središču našega uspeha seveda strokovno znanje, redna usposabljanja in dolgoletne praktične izkušnje naših zaposlenih.

 

To je pomemben mejnik za podjetje GOV-IS d.o.o. Poudarja našo zavezanost k temu, da ostajamo v ospredju tehnološkega napredka in našim strankam nudimo storitve in rešitve z najvišjimi standardi odličnosti. Ker še naprej izboljšujemo svoje zmogljivosti, ta dosežek utrjuje naš položaj zaupanja vrednega partnerja za podjetja, ki iščejo najsodobnejše rešitve na področju sistemskih integracij, networkinga, kibernetske varnosti in rešitev v oblaku. Prihodnost prinaša nove priložnosti in z veseljem bomo izkoristili nov partnerski status. Naša vizija pa ne ostaja zgolj na tem partnerskem nivoju.

Strankam na trgu malih in srednje velikih podjetij ter širše prinašamo neprimerljivo vrednost.