X

BLOG GOV-IS

Izbrane zanimivosti, novice in novitete.

Blog

8 let GOV-IS d.o.o.

Vemo, znamo in zmoremo!

8 let GOV-IS d.o.o.

Čudovito je, ko se ozremo nazaj in lahko pogledamo, kaj vse smo dosegli. Minilo je 8 let, odkar smo prvič odprli vrata našega podjetja GOV-IS d.o.o.

 

Pohvalimo se lahko z odlično ekipo sodelavcev. Brez njih bi bili samo še en »startup«, ki bi se utapljal v morju excela in neusklajenih rokov. Poleg vse strokovnosti (uradne in neuradne), ki jo premoremo, imamo seveda tudi neverjeten nabor talentov - od tistih, ki znajo popraviti vse (razen včasih slabega vremena) in čarati s skoraj nemogočimi vozli kablov, do tistih, ki obvladajo birokratski džungelski ples.

 

Pohvalimo se lahko tudi z naslovom »Živalim prijazno podjetje« in z našim štirinožnim sodelavcem, ki skrbi za sproščeno vzdušje. Welsh je postal naša maskota, zajček za testiranje hrane in vratar, ki veselo pozdravi vsak obisk.

 

V osmih letih smo se postavili na noge in odločno zakorakali v svet podjetništva in utrdili zelo močne vezi z našimi poslovnimi partnerji. Pridobili smo nešteto novih znanj, ki jih sproti nadgrajujemo in s tem tudi dokazujemo svojo strokovnost.

 

Hvala vsem našim strankam, ki nas podpirate. Brez vas bi naši poslovni načrti ostali le risbe na prtičkih iz bližnje kavarne. Hvaležni smo vam za zaupanje in priložnosti, ki nam jih dajete, da dokažemo svojo vrednost.

 

Praznujemo 8 let in komaj čakamo na naslednjih 80! Skupaj bomo še naprej rasli, se smejali, premagovali izzive in, upamo, še dolgo ohranjali Welshove tace stran od naših kosil.

 

Hvala, ker ste del naše zgodbe. Na zdravje na naslednjih 8!

 

Ekipa GOV-IS d.o.o.