X

BLOG GOV-IS

Izbrane zanimivosti, novice in novitete.

Blog

Postali smo MobileIron Silver Partner

V oktobru, mesecu kibernetske varnosti, smo postali srebrni partner podjetja MobileIron.

Postali smo MobileIron Silver Partner

MobileIron je vse od leta 2007 prepoznano kot vodilno na področju varnosti mobilnih podjetij. Njihova mobilno usmerjena "Zero trust" rešitev gre preko klasičnih MDM (Mobile Device Management), identifikacij in prehodov, saj je potrebno uporabnike, naprave, aplikacije, omrežja in potencialne grožnje najprej potrditi, preden omogočite varen dostop do naprave. S tem ustvarjajo križišče med visoko varnostjo, mobilnostjo in načinom dela ljudi. Zaposleni se zaradi tega počutijo bolj svobodno, saj jih pri njihovi produktivnosti ne omejujejo gesla ali kakšni drugi varnostni dejavniki.

 

Mobilna naprava postane vaša identifikacija.

Pri MobileIron so najbolj razširjen izdelek na svetu - mobilno napravo, pretvorili v identifikacijsko sredstvo in s tem zavarovali dostop do organizacij, ki to rešitev uporabljajo. S tem so strankam omogočili spodbujanje poslovnih inovacij, hkrati pa zagotovili, da so naprave, aplikacije in podatki zaščiteni po celotni širini organizacij. Mobilni uporabniki dostikrat nimajo časa (in potrpljenja), da bi skočili skozi vse varnostne obroče, ki ustvarjajo nepotrebne ovire za poslovne vpoglede. Z MobileIron pa lahko sprostite storilnost mobilnih naprav, saj uporabnikom omogočite varen dostop do katerekoli storitve iz katerekoli naprave, v kateremkoli operacijskem sistemu in od kjerkoli. Brez dolgotrajnih vpisov in prijav v omrežja.

 

Na vrhu konkurence.

Nagrade in priznanja, s katerimi se lahko MobileIron pohvali, kažejo na to, da je rešitev v samem vrhu konkurence že kar nekaj let. 2 leti zapovrstjo (2018, 2019) so vodilni v Gartnerjevem "Magic Quadrant," v kategoriji orodij za enotno upravljanje končnih točk (Unified Endpoint Management Tools), sedem let zapored pa v kategoriji Enterprise Mobility Management Suites.

Da so vredni zaupanja pa pove tudi to, da njihovo rešitev uporablja več kot 19.000 podjetij, večina teh pa je zapisana tudi na seznamu Fortune 500.

Strokovno znanje se kaže v več kot 80 patentih za industrijo, ta številka pa seveda ne stoji na miru, ampak vztrajno raste.

Torej, MobileIron pušča kar velik pečat na področju regulirane in visoko zaščitene industrije.

 

Izjemna prilagodljivost.

Ko podjetje raste in se zahteve spreminjajo, potrebujete najboljše rešitve, ki podpirajo zahteve varnosti. Lastniške rešitve vas lahko omejujejo in ne dosegajo potreb podjetja, sčasoma postanejo tudi precej drage. MobileIron vzdržuje obsežen in rastoč ekosistem, ki zajema več kot 370 partnerjev in nudi izjemno prilagodljivost varnostnim potrebam, ki jih potrebujete za uporabnike mobilnih naprav. Vsi partnerji v ekosistemu so popolnoma integrirani v Unified Endpoint Management (UEM) platformo, zato lahko zlahka izberete pravo rešitev za vas, brez dodatnega dela za integracijo le te.

 

Zagotavljanje varnosti in razširljivosti tudi za največje.

MobileIron so vsekakor ena izmed najbolj varnostno usmerjenih organizacij na svetu. Skupaj z "Zero-Trust" platformo, usmerjeno na mobilne naprave, si lastijo tudi najpomembnejše varnostne certifikate - Common Criteria, CSA STAR, CSIC, DISA STIG, EU-US Privacy Shield, FedRAMP Authority to Operate, FIPS 140-2 Affirmation, SOC 2 Type II ...

Kot dodatek vsemu temu močnemu varnostnemu zaledju pa MobileIron Cloud rešitev nudi neskončno razširljivost za izpolnjevanje spreminjajočih se potreb vašega podjetja oz. organizacije. Njihova lokalna rešitev je ena izmed najbolj razširljivih v industriji, saj podpira do 200.000 naprav na strežniku. Zaradi sposobnosti, da izpolnjujejo še največje zahteve glede varnosti in razširljivosti v industriji, jim zaupajo največji na svetu.

 

Je vaše podjetje pripravljeno na MobileIron? Vas matra firbec? Kontaktirajte nas, z veseljem se pogovorimo z vami.