X

BLOG GOV-IS

Izbrane zanimivosti, novice in novitete.

Blog

VMworld Barcelona 2019

GOV-IS na enem izmed večjih IT eventov v Evropi.

V ponedeljek, 4. 11., se je pričel event VMWorld Barcelona 2019, katerega se je udeležil Miha Zajc, vodja našega inženiringa. Event se letos odvija pod geslom "Make your mark," kar bi v grobem pomenilo "Pustite svoj pečat," odmeva pa tudi sporočilo, ki ga pošiljajo v svet - "It's not just about the technology, it's about the people."

 

VMworld zajema moment današnjega hitro razvijajočega se IT okolja z namenom, da ga dojamemo kot nekaj nujnega za pospeševanje potovanja po oblaku in podpori podjetju. Mreženje in varnost pretvarja v hitrost in prilagodljivost, digitalna delovna mesta v odlične mobilne izkušnje. VMworld je vsekakor dogodek, kjer lahko najdeš najboljše informacije, orodja in partnerstva, da lahko popelješ svoj IT na višji nivo.

 

Samega dogodka se je udeležilo preko 14.000 obiskovalcev, dogajanje pa je poleg vseh predavanj, delavnic in seminarjev popestrila še glavna "ulica" na prizorišču, kjer se je poleg obiskov razstavnih prostorov dalo med drugim tudi okrepčati, igrati velikanski šah, biljard in podirati rekorde na igralnih avtomatih oz. fliperjih.

 

Miha se domov vrača poln novih informacij. Komaj čakamo, da jih delimo z vami.