X

BLOG GOV-IS

Izbrane zanimivosti, novice in novitete.

Blog

Ignite '19 Europe

Hands-on Disruption, Palo Alto konferenca v Barceloni

Zavedamo se pomembnosti stalnega izobraževanja in sledenja najnovejšim trendom, zato vedno z veseljem pošljemo naše sodelavce na velike evente, ki se dogajajo po svetu. Miha -  prejšnji teden se je mudil na VMworld Barcelona 2019, je predal štefeto Luki, ki se je prav tako odpravil v Barcelono, na Ignite '19 Europe, konferenco o kibernetski varnosti, ki jo organizira Palo Alto Networks. Konferenca traja 3 dni, od 13. 11., do danes, 15. 11., in tudi letos poteka pod sloganom "Hands-on Disruption."

 

Udeleženci konference Ignite '19 Europe se lahko spoznajo z najnovejšo tehnologijo na področju varnosti in iz prve roke izvejo, kaj vse lahko s to tehnologijo dosežejo.

Na voljo je veliko število izobraževanj, ki so prilagojena vsem, tako začetnikom kot tudi naprednim in izkušenim, vsa pa so precej tehnične in praktične narave. Ponujajo tudi ogromno različnih priprav in testov za izpite in certifikate, delavnice 1 na 1,...

 

Luka obisk Ignite-a izkorišča kolikor se le da, udeležil se je namreč intenzivnih delavnic, ki se tičejo NGFW, kibernetske varnosti na področju industrije, rešitve Cortex in drugih. Domov se bo vrnil zelo navdušen - v to res ne dvomim, nova znanja pa bomo seveda unovčili kar se da najbolje.

 

E viva Espana! :)