X

BLOG GOV-IS

Izbrane zanimivosti, novice in novitete.

Blog

Runecast se odziva na krizo s COVID-19

Ker želijo pomagati, ponujajo brezplačne licence.

Runecast se odziva na krizo s COVID-19

Pri Runecast-u nenehno spremljajo razmere v zvezi z razvpitim koronavirusom COVID-19. Ker so se zavezali, da bodo pomagali zmanjšati operativna tveganja tam, kjer je to najbolj potrebno, si želijo narediti še več, da bi pomagali vsem, ki se spopadajo s težkimi situacijami.

Odločili so se, da bodo brezplačno ponudili 6-mesečno licenco za uporabo njihove rešitve Runecast Analyzer s polnim vpogledom v VMware Horizon.

 

O Runecast Analyzerju (link za prenos) smo na kratko že govorili tukaj, o njihovi rešitvi lahko več preberete tudi na naši spletni strani.

 

Zavedajo se, da infrastruktura mnogih podjetij ni pripravljena za podporo tolikšnega števila uporabnikov, ki bi radi delali od doma oz. na daljavo. In ker bi organizacije po vsem svetu rade omogočile čim bolj varne delovne možnosti, želijo pri Runecast-u prispevati z brezplačnimi licencami za analizo napak v Horizon, ki bodo veljale do 15. septembra 2020.

S pomočjo tega boste lahko zagotovili stabilnost in varnost rastoče infrastrukture namizij. In ker ne potrebujete odobritve proračuna, lahko s te začnete zdaj.

 

Komu je namenjena ta rešitev?

Vsaki organizaciji, ki izvaja VMware Horizon, potrebuje boljša orodja ali rešitve za vidljivost v okoljih VMware Horizon (za omogočanje oddaljene pisarne).

 

Kako deluje?

Vidnost vseh težav z VMware Horizon bo omogočena v celoti (poleg omejenega preizkusnega vpogleda na težave podatkovnega centra). Ta konfiguracija bo takoj na voljo vsem. Po standardnem brezplačnem 14-dnevnem preizkusu Runecast Analyzer-ja bo Horizon še naprej veljal do 15. septembra 2020.

 

Popolna brezplačna licenca Runecast Analyzer za bolnišnice

 

Organizacije po vsem svetu spopadajo s COVID-19, posledice pa še posebno občutijo bolnišnice, te pa poleg oteženih razmer za delo trpijo še za vedno bolj usmerjenimi kibernetskimi napadi in izpadi omrežij.

Pri Runecastu želijo pomagati tudi bolnišnicam, zato ponujajo brezplačne 6-mesečne licence programa Runecast Analyzer, da bi pomagali zdravstvenim ustanovam pri vzdrževanju popolne varnostne skladnosti in optimalnih časov delovanja.

 

Rešitev je primerna za bolnišnice in klinike, ki uporabljajo VMware in / ali AWS, potrebujejo boljša orodja ali rešitve za skladnost z varnostjo in blaženje izpadov.

 

Licence bodo veljale do 15. septembra 2020.

 

V kolikor bi želeli preizkusiti Runecast-ove rešitve nam pišite ali nas pokličite na 037773333. Program pa si lahko prenesete tukaj.

runecast2