X

BLOG GOV-IS

Izbrane zanimivosti, novice in novitete.

Blog

Nov presežen mejnik za GOV-IS d.o.o. – Microsoft GOLD Partner

Nov presežen mejnik za GOV-IS d.o.o. – Microsoft GOLD Partner

Zelo smo ponosni, da nas je podjetje Microsoft zaradi naše strokovnosti, inovativnosti in predanosti razglasilo za svojega zlatega partnerja, kar pomeni tudi najvišjo možno stopnjo partnerstva s podjetjem Microsoft.

S pridobljenimi GOLD kompetencami smo dokazali visoko strokovno usposobljenost na pomembnih področjih:

  • Cloud Productivity,
  • Small and Midmarket Cloud Solutions.

 

Microsoft Gold Partner kompetence pomenijo specializacijo na področju uvajanja Microsoft 365 Business in Microsoft Azure, ter da smo dokazani ponudnik rešitev v oblaku za stranke, ki iščejo kvalificirane in zaupanja vredne partnerje za rešitve v oblaku.

 

Poleg GOLD kompetenc imamo še Silver kompetence na področjih:

  • Cloud Platform,
  • Collaboration and Content,
  • Application Development.

 

Silver kompetence dokazujejo našo visoko strokovno usposobljenost na področju Microsoft Azure, Microsoft SharePoint in Microsoft Teams.

MSlogoCompCol

Vse kompetence smo dosegli tudi s pomočjo naših zaposlenih Microsoft certificiranih strokovnjakov, ki so dokazali, da znajo s pomočjo svoje obsežne visoke strokovne podkovanosti našim strankam zagotavljati najvišje standarde storitev in rešitev.

 

Dosežene kompetence nas zavezujejo, da bomo tudi v prihodnje nudili in še povišali nivoje naših standardov za zagotavljanje in uvajanje storitev najvišjega kakovostnega razreda.

 

Direktor podjetja GOV-IS d.o.o., Boštjan Repnik: »S tako zagnano ekipo nam noben izziv na področju Microsoft storitev v oblaku in varnosti ne bo prevelik.«

 

Res je, noben izziv nam ni prevelik, to dokazujemo tudi s tem, da smo Microsoft Gold Partner kompetence dosegli v zgolj štirih letih od začetka sodelovanja z Microsoftom.

Seveda smo najboljši. Preizkusite nas!